Meghívó


Kedves Magyarfajtát tartó Sporttárs!
Szervezetünk meghívást kapott Szegedre az I. Székely - Magyar Világtalálkozó rendezvényre, ahol a rendezők kérték, mutassuk be magyar kutyafajtáinkat.


Ugyancsak megkeresték szervezetünket a Hungarikum Fesztivál rendezői is.
A meghívásokat a magyar kutyafajta tartók és tenyésztők nevében örömmel és tisztelettel elfogadtuk.
Ennek kapcsán
A Szervezetünk Elnökétől azt a megbízást kaptam, hogy szervezzem meg a Világtalálkozóra és a Hungarikum Fesztiválra a Fajtabemutatókat, amit egy Találkozóval egészítsünk ki. A Találkozóra szervezetünk tagjai is meghívást kapnak.


MEGHÍVÓ


Szeretettel meghívunk kedves családod és magyarfajta kutyáddal együtt a MEOE Szegedi Szervezet által 2010. augusztus 14.-re /szombat/ szervezett Magyarfajtás Találkozó programunkra. Helyszín: Újszeged, Erzsébet Liget a Világtalálkozó helyszíne, ahol mi kutyások egy igazán nagy helyet kaptunk a rendezők jóvoltából. (következő napon azon a helyen lesz a Puli Klubkiállítás is.)

A Program egésznapos.

Gyülekező a helyszínen 8.30. - 9. óra között.
Padok, asztalok kihelyezése, sátrak felállítása, amelyhez várom segítségeteket.
Útvonal és helyszín térkép a Szervezetünk honlapján található. Parkolási helyet a környező utcákban kaptunk és ingyenes. A Liget autóval való megközelítésére Szeged felől az új hidat ajánlom.
A Találkozóra feltétlenül hozzátok magatokkal a kutya Oltási könyvét!
Az I. Székely - Magyar Világtalálkozó ünnepélyes Megnyitója 10. órakor lesz, ahol mi már kutyáinkkal megjelenünk a színpad előtt.

Maga a Fajtabemutató a 9 fajtáról pontosan 12.00. órakor kezdődik, ami kb. 1 órahossza időt vesz igénybe. (Az előző általunk tartott Fajtabemutatókhoz hasonlóan) Lehetőség lesz a Fajtabemutató után egyéni bemutatóra is. Itt számítunk Vanyó Sanyi és mudija produkciójára. Ha résztvevőink között lesz dog-dancingos, frisbees, szívesen vesszük, ha jelentkezik egy rövid bemutató tartására.
15. órakor felsorakozva a kutyákkal, Újszegedről csoportosan felvonulunk a Belvárosi hídon át a Széchenyi térre, a Hungarikum Fesztivál helyszínére, ahol a Fajtabemutató 16. órakor kezdődik. 17. órakor visszatérünk a Ligetbe. Az út kb. 500 méter.
Napközben a Világtalálkozó központi programjai is láthatóak, hallhatóak lesznek, hisz közvetlen a mellette lévő területen lesz a helyünk.
A Találkozón szervezetünk padokkal, asztalokkal biztosítja a kulturált helyszínt. Aki hoz magával ülőalkalmatosságot (széket) nem baj, örülünk neki, mert úgy szinte mindenki le tud majd ülni. Mivel a program egész napos, a résztvevőket szendviccsel, ásványvízzel, üdítővel látjuk vendégül. Ezért a hölgyeket megkérem, a szendvics készítésében vegyenek részt.
A többéves szokás szerint, hozható otthonról sós, édes sütemény, vagy bármilyen más étek, üdítő, amit közös fogyasztásra tennénk fel a vendéglátós asztalunkra.
Ezen kívül a Világtalálkozón a büfék is rendelkezésre állnak.
A Fajtabemutatók után valószínű a látogatók közelebbről is szeretnék megismerni magyarfajta kutyáinkat, így kérem a résztvevőket, fogadják az érdeklődőket.
A Találkozóra szükség lenne 6 db kisebb méretű magyar Nemzeti zászlóra, amit helyszínünk 4 sarkára és egyéb helyre helyeznénk el. Megkérlek benneteket, amennyiben tudtok hozni, hozzatok. Külföldről érkező magyarfajtásoktól kérem, hozzák nemzeti zászlajukat magukkal.
A Találkozó a magyar kutyafajtások, a kutyások baráti összejövetele, valamint a 2 Fajtabemutató a magyarfajták széleskörű népszerűsítésére ad lehetőséget mindkét rendezvény keretében, amelyre belföldről és külföldről is igen nagy az érdeklődés. A Honlapunk Nyitó oldalán elérhető a Világtalálkozó és a Hungarikum Fesztivál részletes programja. http://www.meoeszeged.gportal.hu/
Mivel 2 Fajtabemutató lesz, ezért mindkét helyszínen mind a 9 fajtára szükség van!
Kérem, fogadjátok el meghívásunkat, és nagyon sokan jöjjetek el. Nagy szeretettel várjuk a székelyeket és a Kárpát-medence területén élő magyarfajtát tartó Sporttársakat.
Megkérek mindenkit, a rendezvények országosan kiemelkedő voltára tekintettel, aki ezt a Meghívót kapja, propagálja ismeretségi körében a részvételi lehetőséget. Amennyiben nevet, e-mail címet kapok, részükre is megküldöm ezt a Meghívó levelet.

Ezen Meghívónkat megküldöm a magyarfajtás klubok vezetőinek is, és kérjük, segítsenek a Fajtabemutatókon biztosítani Klub szinten is minden magyarfajta bemutatását. A fajta ismertetésekor bemondásra kerül a fajtát küldő Klub neve is.

Az egyéni, vagyis a saját kennel népszerűsítésére javaslom névkártya kitűző használatát név, kennelnév és fajta feltüntetéssel. Aki kéri, szívesen elkészítem a szövegrészét, csak a kitűzőt vegyétek meg. Hozzatok magatokkal írásos fajtaismertetőt, kennel ismertetőt, amit az érdeklődőknek lehet adni.
Kérünk mindenkit, hogy az alkalomhoz méltó öltözetben (legalább: férfiak fehér ing, nők fehér blúz), jelenjen meg és kutyája is tisztán tündököljön. (Mellőzzék a rövid nyári nadrág viseletét).
A Világtalálkozón egyéb TV társaságok mellett a Duna TV is forgat, elképzelhető, hogy rólunk is készül pár villanásnyi filmkocka, amit nagyon sok országban látni fognak.
Mindenképpen kérjük a visszajelzést a részvételi szándékról a megadott elérhetőségek bármelyikén, a nemlegest is feltétlenül. Amennyiben valaki nem tud egésznapra jönni, és mindkét Fajtabemutatón megjelenni, jelezze, melyik Fajtabemutatón tud részt venni.
A Puli minden színváltozatát szeretnénk bemutatni, ezért kérem, ezen színváltozatokat tartó Pulisok jelentkezését és résztvételét is.

A zökkenőmentes lebonyolításhoz kérem valamennyi magyarfajtás előzetes és helyszíni segítségét.
Végezetül, akik Szervezetünk Honlapján járnak és valamely kutyás Fórum tagja, megkérem, hogy a Honlap Nyitó oldalának linkjét helyezzék el valamennyi magyarfajta Téma fórumára.

http://www.meoeszeged.gportal.hu/

A segítséget köszönöm.
Információ kérés: E-mail: meoeszeged@gportal.hu

Tel: 06-62-405-195 - +36-30-253-8636
Honlapunk Vendégkönyvében is fel lehet tenni a kérdéseket.

A Szegedi Szervezet vezetősége nevében
Sporttársi és baráti tisztelettel: Kovács Ferencné vezetőségi tag
Szeged, 2010. július 5.