Magyar kutyafajták Találkozója Szegeden


untitled

szegedebtenyesztok@vnet.hu

meoeszeged@gportal.hu

http://www.meoeszeged.gportal.hu/

KOVÁCS fERENCNÉ

Vezetőségi tag

Tel /Fax: 06-62-405-195

Mobil: 06-30-253-8636

untitled2

Köszönőlevél Beszámoló Szeged 2010.08.14.

Magyar kutyafajták Találkozója Szegeden

Kedves Magyarfajtát tartó Sporttársak!

Köszönjük, hogy elfogadtátok meghívásunkat, és részt vettetek Szegeden, a szervezetünk által rendezett Magyarfajtás Találkozón.

Köszönjük mindenkinek a Találkozó előtti és alatti segítséget.

A visszajelzéseket összegezve, egy jól sikerült napot tudhatunk magunk mögött, úgy, mint Magyarfajtások összetartozásának erősítését, és úgy, mint a nemzeti kincseink három helyen való népszerűsítését.

A Találkozón 48 magyarfajta kutya vett részt. Mind a 9 fajta több egyeddel képviselte fajtáját.

A tulajdonosok érkeztek Szekszárdról, Egerből, Cserszegtomajról, Budapestről, Pócsmegyerről, Törökszentmiklósról, Békéscsabáról, Kiskunhalasról, Csorvásról, Tatáról, Pénzesgyőrből, Érdről, Hódmezővásárhelyről, Makóról, Zsombóról, Dócról, Domaszékről, Újszentivánról, és természetesen Szegedről.

Az I. Székely-Magyar Világtalálkozó Megnyitóján, az 1-1 komondor és kuvasz nagy elismerést és csodálatot váltott ki, akik a színpadot és az azon tartózkodó magyar és székely felszólalók szimbolikus őrzését látták el, mellettük nemzetiszínű zászlóinkkal. Ugyan ezt mondhatjuk el a közönséget végig körbeölelő magyarfajta kutyasereggel.

A Székely-Magyar Világtalálkozó főszervezője is elismerését fejezte ki és megköszönte, amit ezennel továbbítunk felétek.

A Közönség másnap is emlegette a Ligetben, a csodálatos magyarfajta kutyákat, és a héten is Szegedet járva, mesélték élményüket a Bemutatókról.   

Elmondhatjuk, a célt elértük, itt a Délalföldön is!

A fotókat nézegetve, a Hídi átvonuláson, - amely esemény egyedülálló - is figyelemfelkeltő, pompás látványt nyújtott csoportunk. 

Köszönjük, akik fotók által megörökítették ezt a napot, és kérjük, küldjék meg részünkre, vagy hamár interneten van, az elérési útvonalat adják meg, hogy Honlapunkra feltehessük, és így mindenki által hozzáférhető lehessen. Az eddig beküldött közel 400 fotó megtekinthető: http://www.meoeszeged.gportal.hu/

A jövőt tervezve, 2011 május 21.-én szombaton a CAC kiállításunkra szeretettel várunk benneteket. (5.22. Szabadka CACIB)

További jó magyarfajta kutyázást kívánunk.

Sporttársi üdvözlettel:

Kiss Antal elnök

Kovács Ferencné vez.tag

Kelt: Szeged, 2010.08.22.

 

A rendezvény képei